شاید شما هم همانند من زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال را نشناسید اگر میخواهید با این زبان آشنا شوید و خصوصیات و کاربرد های آن را بشناسید توصیه می کنم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید .در حقیقت HTML یک زبان نشانه گذاری است، به این معنی که بخش های مختلف توسط اجزایی به نام تگ از یکدیگر جدا شده، که هر کدام دارای کاربرد و خواص وویژگی های مربوط به خود هستند. در حقیقت این تگ ها به مرورگر اعلام می کنند، که هر بخش از صفحه چه نوع عنصری است و به چه صورت باید نمایش داده شود.
زبان HTML، پایه و اساس صفحات یک وب سایت را تشکیل میدهد و اولین قدم برای شروع طراحی صفحات وب محسوب میشود که ما در اینجا این زبان را بررسی کرده ایم .
اچتیامال چیست؟
اچتیامال اختصاری برای عبارت «زبان نشانهگذاری اَبَرمتن» (Hypertext Markup Language) و نباید آن را با زبان برنامهنویسی اشتباه بگیرید. زبانهای نشانهگذاری یا markup به این جهت استفاده میشوند که به مرورگر اعلام کنند چگونه باید صفحات وب را جهت نمایش برای بازدیدکنندگان سازماندهی کند. این سازماندهی میتواند بسته به تمایل توسعهدهنده، بسیار ساده یا پیچیده باشد. اچتیامال شامل یک سری از عناصر است که از آنها برای محصورسازی، پیچاندن، و یا نشانهگذاری بخشهای مختلف محتوا استفاده میشود تا شیوه نمایش آن را به روشی خاص سازماندهی کنیم.
HTML زبان بنیادی طراحی وب سایت
وقتی حرف از طراحی وب سایت به میان می آید، ذهن تمامی افراد ناخواسته به سمت زبان HTML و CSS هدایت می شود. واژه HTML (اچ تی ام ال) مخفف Hyper Text Markup Language به معنی زبان نشانه گذاری فوق متن است. این زبان، زبان استاندارد صفحات وب است و زبان نهایی است که توسط مرورگر ترجمه شده و به کاربر نمایش داده می شود. به طور دقیق تر، شما وب سایتی را به زبان PHP و یا ASP.Net طراحی و برنامه نویسی میکنید، این وب سایت بعد از اجرا بر روی سرور و همینطور سیستم کاربر، تبدیل به قطعه کدهای HTML شده و بر روی مرورگر ترجمه شده و به کاربر نمایش داده می شود.
XHTML مخفف Extensible Hyper Text Markup Language است و تقریبا همانند HTML4 می باشد و این آموزش بر اساس XHTML 1.0 است. پس از مشاهده این آموزش برای تثبیت بهتر مطالب می توانید به آموزش پروژه محور HTML و CSS لینک (+) نیز مراجعه نمایید.
تاریخچه زبان HTML
برای اینکه بدانیم HTML از کجا آمده باید سفر کوتاهی به سال 1991 داشته باشیم. زمانی که آقای Tim Berners-Lee کار خود را روی 18 Tag یا همان برچسب ساده شروع کرد و اولین نسخه HTML را طراحی کرد. HTML روز به روز پیشرفت کرد و در هر نسخه امکانات بیشتری را در قالب تگهای کاربردیتر در اختیار طراحان قرار داد.
به این ترتیب این زبان مشکلات قبلی خود را به مرور رفع کرد. HTML4 در سال 1999 معرفی شد و توانست تا مدتها توسط طراحان وب مورد استفاده قرار گیرد، تا این که بزرگترین تحول تاریخ HTML با معرفی HTML5 اتفاق افتاد. این نسخه از زبان HTML توانست بیش از پیش به توسعه دهندگان در طراحی سایتها کمک کند که در ادامه میخواهیم با آن بیشتر آشنا شویم.
HTML5 چیست؟
در این آموزش HTML به بررسی نسخه ۵ زبان HTML می پردازیم. HTML5 در واقع آخرین نسخه استاندارد HTML می باشد.
با استفاده از تگ های جدید ارائه شده در HTML5 بسیاری از امکانات مفهومی جدید برای صفحات وب فراهم شده است.
در HTML5 بسیاری از امکانات HTML با استفاده از قابلیت زبان جاوا اسکریپت می تواند ترکیب شده و امکانات بسیار زیادی را در صفحات وب برای ما به وجود آورد.
در آموزش رایگان HTML5 برای وبمستران، ما به تمامی این امکانات به صورت کاملا کاربردی و نحوه استفاده از آن ها، اشاره خواهیم کرد.
درباره این سایت